onsdag 28 januari 2009

Flytt

Jag ska flytta. För jag får inte bo kvar i min Vackra, rosa lägenhet mera. Hur många gånger till i mitt liv kommer jag få måla rosa väggar lixom?
Men jag och Freddan tänkte flytta till ett nytt hem, så jag är inte såå himla ledsen över min förlorade lägenhet ändå=)
Eller alltså, jag kommer ju garanterat att sakna den, men inte trapporna! Och ett nytt hem innebär nya saker. Och nya saker innebär Ikea=) Och en ny sambo innebär Lyckaa!
Gudars, vad jag flyttar runt. Det kommer jag nog att göra ända tills jag hittar dendära platsen som jag ska bygga ett hus på. Ett hus i trä, med någon glad färg på. För jag antar att jag inte kommer få ha ett rosa hus...Fast det vill jag nog inte heller, faktikst.

Och jag saknar sommaren! Jag saknar sommaren och våren när alla blommorna och bladen slår ut. När det blir lite mera sol, för jag är såå lycklig när det är sommar och vår..
Jag BEHÖVER det.
Jag behöver verkligen dagar på stranden och varma nätter och lukten av sommar och mina sommarkläder som bara ligger i min garderob och undrar när dom ska få komma ut.

Men det är kallt ett braa tag till...Bläsh...

/ Barbie

3 kommentarer:

Anonym sa...

äcklenyheten är att Johan var otrogen mot mig i Alanya! :(

Yarp sa...

Åh! Freddan är så bra för dig tycker jag :). Och du är bra för honom! Hoppas allting går bra =). kram

Anonym sa...

åh frugan jag vet att du älskar sommaren och våren lika mycket som den skrämmer mej.. men det gör det lättare för mej att tycka om den iaf lite, när jag vet hur mycket den betyder för dej. JAG SAKNAR DEJ!!!! <3<3<3