fredag 7 augusti 2009

Turistdag.

Vilken dag! Idag har jag och Frugan strögat runt hela stockholm igen. Fast igår upptäckte vi ju södermalm, och Götgatan. Idag gick vi än en gång genom västerlånggatan i gamlastan, vilket hittills är våran favoritgata. Vi gick ett varv runt slottet tillsammans med alla andra turister och tog turistkort och förundrades över alla fantastiska byggnader och analyserade om frågor som: Bor kungen verkligen här? Vilken dörr går han egentligen in igenom? Hur orkar han med att det går massa turister på taket?
Ja, och det vill vi ju helst ha svar på så vi ska googla det sen. Vi upptäckte senare att vi led av solsting så vi har ju försökt hälla i oss vatten med.
Sedan drog vi vidare via riksdagshuset och in på drottninggatan med kartorna i högsta hugg. Vårat mål idag va stureplan och vi hittade dit! Vi va bara tvungna att vandra över sergelstorg först och kolla om vi såg några knarkare men det gjorde vi inte. Sen hittade vi ju sturegallerian, men vi hittade fan inte NK och PK huset!! Vi fattade inte vad vi skulle göra och höll på att tappa humöret tiotusen gånger, så vi åt glass och lyssnade på en störd kärring som pratade gör högt om sina jävla dieter. Ja, sen orkade vi inte leta efter NK och PK längre, så vi skickade ett sms till den nya sms-tjänsten RAKEL ni vet, som dom gör reklam för på tv, men inte ens dom visste väl vart fan det låg för dom svarade inte. Men sen gick vi bara en liten bit och så va det plötsligt där men när vi väl stog där inne i NK så fattade vi inte vad som va så jävla speciellt med det, vi va ju bara ute efter att hitta plejset lixom, så vi köpte varsin sviiindyr YSL mascara och gick.
Den lååååååååååååååånga färden hem lixom, vi hade fan ont överallt och fattade inte hur vi skulle klara av det, men det gjorde vi och där vi tillslut landade i hotellrummet så somnade vi typ direkt.

Vi är inte som alla andra turister som ska upp typ 7 på morgonen för att hinna se så mycket som möjligt på resan, vi vaknade typ halv tio i morses och fattade att vi knappt skulle hinna ner till frukosten, och efter den så gjorde vi i ordning oss i våran takt och tyckte att vi va fula hela morgonen men när vi kom ut så blev vi snygga igen.

Aja, nu ska jag dusha i våran fula dush, sen ska jag väl zappa på tevenoch analysera vidare med frugan.

/ Barbie

Inga kommentarer: