måndag 9 februari 2009

Flyttlådor igen..

tre (!!) flyttlådor packade. Det känns liite lesset att packa ner alla saker en gång till. Fast mest lyckligt. Och det är sååå många saker som jag har släpat med mej från lägenhet till lägenhet som jag nu slänger. Varför har jag släpat alla saker upp för alla nio jäkla trappor? Helt ofattbart! Jag antar att jag inte har kunnat slita mej ifrån dem, för dom flesta sakerna påmminner om så mycket som jag inte vill sluta komma ihåg. Men nu får dom faktiskt åka i soporna. Det är dax att bli en helt ny Jennie nu. Visst, jag älskar, älskar alla minnen, önskar att jag kunde göra om allt roligt en gång till. Särkillt att få uppleva våren 2007 igen. Det är en tid att minnas, kan jag lova. Tur är väl att vi har så mycket kort sen den tiden, för det va inte alltid man va nykter...

Jag hatar när alla hyllorna är tomma. Det är därför jag alltid börjar packa alldeles för sent, för jag mår fan dåligt av att se alla väggar och hyllor helt tomma och ledsena. Då packar jag hellre allting på en dag i hysterisk panik som vanligt, för att sedan få ställa upp dom snabbt igen..
Fast denna gången behöver jag inte slänga ner allt i hysterisk panik, för jag är i god tid, skulle jag vilja kalla det. Men jag blir stressad av att vara i god tid. Då har jag ju inget å göra sen..

Nu ska jag baka något i kladdkaka/chockladmuffins väg, sen ska jag göra blåbär/banan smoothie=)

Bye sweetes.

/ Barbie

1 kommentar:

Yarp sa...

när flyttar du då? fan avd roligt att lgh blev er :D. du får lägga ut bilder på den sen, så man får se hur mysig den är när ni fått i ordning lite grand :).
lycka till med flytten nu!

kram natha