tisdag 10 februari 2009

Tisdag...

Jag är så duktig! Hela vinden är urplockad och organiserad! Och jag gör mej av med allt som jag inte längre vill se eller behöver. Det är såå skönt! Jag vet ju fortfarande inte vad fan jag ska göra med matbordet och hyllorna och tvbänken än. Jag vill verkligen inte bara slänga det! Det är såå onödigt!Skrivbordet va det ju med..
Hur onödigt skulle det inte vara att bara slänga det i soporna, när man har sparat för att kunna köpa det och älskat dom i alla sina dagar!
Nej, dom måste faktiskt komma till nytta! Någonannanstans.
Nu när vinden är klar är det ju dax att börja med lägenheten. Men jag vill inte börja förrän jag har skrivit på kontraktet senare idag, för jag vet ju inte när jag får flytta in sakerna än! Jag har en liten ekonomisk kris framför mig, eller a, krisen innebär att jag inte får lägga pengarna på något annat än mat, räkningar och sånt som rör lägenheten.
Och det börjar bli vår, vilket innebär FANTASTISKA klänningar på asos.com.
Alltså, jag kan nästan inte hålla mej från att köpa, bara 2..eller 3.
Men jag får kanske vänta med dom tills april..eller maj. Jag ska ju för tusan på skidsemester först. Och då kan man ju inte köpa vårklänningar. En ny mobil hade inte suttit fel heller. Min gamla lär ju lägga av snart, så mycket som jag kastar den i golvet när jag blir arg (vilket är den skönaste känslan i världen, nästan).
Snart kommer mamma och sötcarl och dricker smothiees hemma hos mej, i mitt stökiga hem. Jag gör smothiees helatiden. Godast är med blåbär och banan och naturell youghurt.
Kladdkakan som jag gjorde igår blev hyffsat bra, för att vara väldigt längesedan som jag gjorde en sist. När man gör kladdkaka ofta får man in en viss feeling som är väldigt viktigt för att den ska bli perfekt. Det är alltså inte bara ingredienserna som gör jobbet!
Men jag åt inget av den för jag hade druckit mej mätt på smoothiees och hetsätit mannagrynsgröt med blåbärssoppa, så jag sparade den i en burk tills idag=)
Idag ska jag köpa en liten grej med, och jag är såå stolt över min fantasi! Det är fantastikt skönt med lediga dagar när man är såå påhittig som jag är ibland!
Fast ibland är det fan svårt att vara jag för jag reagerar så himla starkt när något inte blir som jag tänkt mej. Det går helt enkelt inte bara att ändra på mina förberedda planer hur som helst.
Måste lugna mej, annars kommer jag inte stå ut med mej själv!

/ Barbie

2 kommentarer:

Yarp sa...

Lägg ut grejerna billigt på Blocket annars.. Det är inte så dyrt och så kan du ju sälja det hyfsat billigt. 400kr får du säkert för matbordet och det där, kanske t.o.m 500spänn! Så vafan, sälj grejerna där och köp en klänning ;D det är du värd! lycka till med flytten nu :D
(igen, haha)
kram

Yarp sa...

Och angående den dåren som sms:ar, så är det mitt ex. Inte han megadåren från malmö, utan den jag hade innan. Att man blir ihop me såna nötter, haha xD