onsdag 17 september 2008

Ris och Ros

I morses vaknade jag av att telefonen ringde. Ovanligt. Men det va Sandra som väckte mej för att jag skulle "luncha" med henne=) Men, precis innan jag skulle ta mej ur min mjukaskönavarma säng så hör jag någon komma med klackskor uppför trapporna utanför. Nyfiken som jag är vaknar jag till, lite mer än vanligt för att springa och kika i kikhålet. Men, jag hann inte så långt för innan jag ens hann ta mej upp ur sängen så ringer det på dörr'n! Jag blev skiträdd, för det är inte ofta det ringer oplanerat på min dörr lixom. Men, när jag försiktigt öppnar dörren lite svagt på glänt så står helt oväntat Malin där! Och det va ju skönt att det bara va hon som behövde beskåda min vackra morgon look=)
Jag blev överlycklig för att hon plötsligt förgyllde min tillvaro såhär mitt på en helt vanlig torsdag!=) Så vi gick till mormor, lunchade med en trött, utarbetad Sandra och sen gick vi vidare och fikade på mitt favoritfik, Viskan. Det är en underbar plats vill jag lova! Ett så vackert och mysigt fik! Så när jag och Malin satt där och diskuterade och sånt som man gör när man fikar så kom vi på att jag och Malin och Frugan måste öppna ett fik, i Borås. Vi har värsta affärsidén lixom=) Det kommer bli sååååå bra!!
Sedan så fanns det en mycktet vacker klänning på White som har attraherat mej lite väl mycket hela dagen. Jag föll tillsist för den mycket tilldragande klänningen och sökte mod att låna pengar av mormor (Som är bäst i hela vida världen). Förfrågningen lyckades, om ett litet lån, men när jag sedan ska prova den så finns den inte i min storlek. Bajsochkiss.
Jag hoppas kunna bli attraherad av en ny inom en snar framtid. Man måste faktiskt ha nya kläder när man ska på inflyttningsfest! Särskillt hos en ny polare!

Över till mitt Ris och Ros.

Personer som inte förstår vilket värdelöst beteende dom har är det sämsta som finns. Dom som inte fattar hur värdelösa deras agerande egentligen är. Dom som helt enkelt kan ta sig i röven och gräva lite. Eller helst stoppa upp sig i den och stanna där. Ush!!!

Sedan har vi ju dom som är fantastiska, som verkligen är goda människor och hjälper till och bryr sig. Sånna som kramar en så fort man kommer till jobbet. Sånna som gör dagen mycket, mycket bättre. Tack!

/ Barbie

Inga kommentarer: